Menu

 

Jouw persoonlijke verhaal beschrijven wij in een uniek, met de hand getekend landschap. Jij vertelt ons over je leven, je liefde, je verlies of je bedrijf. Wij maken er MET jou, en VOOR jou een landkaart van.

 

Liefde    >

Liefde voor elkaar, pril of na 50 jaar nog steeds: hoe mooi is dat! En als die liefde dan ook nog eens schitterend in kaart is gebracht, is de herinnering blijvend.

 

Leven    >

Stel je voor dat je terug zou kunnen kijken op je leven, alsof je naar een landkaart kijkt. Wij maken dat mogelijk. In persoonlijke gesprekken halen we alle belangrijke gebeurtenissen naar voren en geven ze een plaats op de kaart: als dorpje, als landstreek, een berg misschien. Een prachtig cadeau voor een verjaardag of jubileum. Of wat dacht je van een uniek kaartje bij geboorte van een nieuw leven?

 

Afscheid    >

Afscheid nemen van een geliefde is zwaar. Emoties moeten een plek krijgen en de leegte die achterblijft kan maar moeilijk worden gevuld. Een kaart met daarop alle mooie en bijzondere eigenschappen van de geliefde persoon kan dienen als monumentje, rustpunt of manier om herinneringen op te halen.

 

Corporate Mapping    >

Uw bedrijf begint aan een project. U wilt alle neuzen in een ongedwongen sfeer dezelfde kant op krijgen. Cas Hofstee heeft ruim tien jaar ervaring op dit gebied en weet dat een landkaart een uitstekend hulpmiddel is om mensen om de tafel te brengen. De symbolentaal van de kaart maakt dat mensen elkaar verstaan en er samen de schouders onder zetten.

 

Toepassingen    >

Van een kaartje bij geboorte tot een prachtig ingelijst landschap boven je bank. Van muismat tot blikvanger in de ontvangsthal van je bedrijf. Als cadeau of voor jezelf. Je krijgt je kaart digitaal in hoge resolutie. Je bepaalt zelf hoe je de kaart gebruikt. Alles is mogelijk.

 

Basiskaarten Al vanaf 99 euro!

 

Wie ben ik

Cas Hofstee heeft ruime ervaring in het maken van tekenwerk van de meest uiteenlopende aard. De afgelopen jaren was hij vooral actief als vervaardiger van landkaarten voor grote ondernemingen, waarbij de nadruk lag op bedrijfsprocessen. Maar ook persoonlijke kaarten, zoals voor jubilea en rouwverwerking, kwamen van zijn hand.

 

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!

 

E: cashofstee@gmail.com

T: 0341 – 266070

M: 06 2309 6602

Logo LinkedIn - Logos PNG

 

File:Facebook logo 36x36.svg - Wikimedia Commons